Nykytaidetta, kirjastoja ja kulttuuritapahtumia (M-juna)
Kuva: Sakari Kiuru

Haluatko rauhoittua kirjallisuuden parissa, nauttia lumoavista esityksistä tai tutustua kotimaisten ja ulkomaisten nykytaiteilijoiden kiehtoviin teoksiin? Monipuolinen M-junaretki vie sinut niin taiteen kuin tapahtumienkin keskelle!

Taideteokset ihastuttavat vierailijoita paitsi Vantaan taidemuseossa, myös Kanneltalon avarassa galleriassa. Toisinaan myös kirjastot järjestävät pienimuotoisia näyttelyitä. Monenlaisia esityksiä pääsee puolestaan seuraamaan Kanneltalossa, jonka lavan täyttävät säännöllisesti kaikenikäisille kohdistetut esitykset: tarjolla on muun muassa musiikkia, teatteria ja tanssia. Vaihtuviin tapahtumiin voi sitä vastoin osallistua Vantaan taidemuseossa, jossa järjestetään näyttelyihin liittyvää oheisohjelmaa yleisöluennoista lastenpäiviin.

Kanneltalon tapahtumia lukuun ottamatta kaikki retken kohteet ovat ilmaisia. Älä siis odota palkkapäivään, vaan lähde kulttuuriretkelle heti!

Reitti museoon Google Maps -sivulla
Retken kohteet

Kanneltalo (Länsi-Helsingin kulttuurikeskus)

Kannelmäen kirjasto

Myyrmäen kirjasto

Vantaan taidemuseo
Vaihtuvia koti- ja ulkomaisen nykytaiteen näyttelyitä Myyrmäkitalon monipuolisessa näyttelytilassa.