Keravan taide- ja museokeskus Sinkka

Taide- ja museokeskus Sinkka tarjoaa kävijöilleen unohtumattomia elämyksiä korkeatasoisen taiteen ja keravalaisen kulttuurihistorian parissa. Keravan puusepäntehtaan suunnittelijoiden luomukset ja Ornon valaisintehtaan tuotanto limittyvät Sinkassa kuvataiteen lähihistoriaan ja uusimpiin ilmiöihin. Ohjelmistossa on näyttelyitä, työpajoja, luentoja ja seminaareja. Tietoa valaisinsuunnittelusta voi lisäksi etsiä vaikkapa Orno-olohuoneen viihtyisässä ympäristössä.
Taide- ja museokeskuksen nimi viittaa keravaiseen puusepänteollisuuteen, mutta myös museotoimintaa varten kunnostettuihin ja vuonna 2012 avautuneisiin kauniisiin tiloihin. Kirjaimellisesti Sinkka tarkoittaa puuliitosta, joka on kuvattu esimerkiksi Keravan vaakunassa. Vahvan puuliitoksen tavoin Taide- ja museokeskus Sinkka limittää Keravan museon ja Keravan taidemuseon toiminnot tiukasti toisiinsa, tuo ne saman katon alle ja tarjoilee monipuolisia, yllättäviä ja raikkaita kulttuuritapahtumia niin kuntalaisille kuin matkailijoillekin.

Reitti museoon Google Maps -sivulla
Museokortti

WWW-osoite
Osoite
Kultasepänkatu 2, 04250 Kerava
Sähköposti
Puhelin
Aukioloajat
ti, to, pe klo 11–18 ke klo 12–19 la–su klo 11–17 Suljettu 3.7.-4.8.
Pääsymaksu
Aikuiset 5 € Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 3 € Lapset alle 16-v. 0 € Ilmainen sisäänpääsy joka kuukauden 1. sunnuntaina Sinkka on Museokortti-kohde
Opastukset
Maksuttomia yleisöopastuksia jokaisen näyttelyn yhteydessä, näyttelyn ensimmäisenä sunnuntaina. Opastus varauksesta 35 € arkisin klo 16 saakka / 60€ iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä Varaukset ja lisätiedot Sinkan aukioloaikoina 040 318 4300 / sinkka(a)kerava.fi